Нашите услуги
Търсене
Специални предложения
Уеб сайт

Дизайн съобразен със сферата на дейност - Цена 350 лв.

 

За нас

Eкип
Даниел Ганев
(управител)
     
Павлин Николов
(мениджър)  
     
Иван Иванов
(рекламен агент)  
     
Лиляна Петрова
(рекламен агент)  
     
Гергана Димитрова
(офис мениджър)  
     
Петър Стоянов
(дизайнер)  
     
Ивелина Колева
(дизайнер)  
  
 
Дата на раждане: 26.01.2009
 
Месторождение: Хасково / Област Хасково / България
 
Образование: Човек цял живот се учи!
 
Практика: Натрупва се още ...
 
Зодия: Експериментатор
 
Съзвездие: Реклама
 
Девиз: Крайният продукт е повече от сумата на неговите отделни елементи!
 
Стихия: креативност
 
Любими цветове: CMYK, Pantone, RGB
 
Щастливи числа: Големите числа
 
Характеристика за зодията: Креативни идеи, иновативни продукти, нов дизайн. Всичко това привлича вниманието, събужда интереса и поражда емоции. Затова работи нашия творчески екип, който разработват единствени по рода си продукти за българския и чуждестранния пазар.
 
Екипът работи в тясно сътрудничество с редица фирми и организации. Това гарантира висока ефективност и дава възможност за реализация на комплексни проекти.
 
Независимо дали желаете нов дизайн за реклама, идея за нова промоционна кампания или популяризацията на ваш продукт, ние сме надеждни партньори на които бихте могли да се доверите. Свежи идеи и оригинален подходи, това са нашите силни страни.
 
Професионален опит: Опит в работата с клиенти от браншове като: здравеопазване; туризъм; търговия; хранителна промишленост; ресторантьорство; политика; финанси и застраховане, гарантира високата ефективност на нашите услуги и дава възможност за реализация на комплексни проекти. Наред с това притежаваме богат опит в съвместната работа с институти в областта на маркетинга и проучването на пазара, както и многобройни български и чужди медии: радиостанции, телевизии, Интернет медии и информационни агенции.
 
Допълнителни умения: Умеем всичко, с изключение на това, което не владеем толкова добре.
 
Переспективи: Бъдещето има много имена. За слабите то е непостижимото, за страхливите е непознатото, a за смелите е Шансът.
 
Хороскоп на деня: Ако четете тези редове, това означава, че вече сте готови да работите с нас. И тъйкато човек, който не знае на къде отива, със сигурност не стига до там, напомняме, че координатите ни са  в секцията КОНТАКТИ !